En liten røverhistorie på gang Sophie?

Vel kjent for de aller fleste, enten man er interessert eller ei, er at Sophie Elise ble "ranet" i Paris for et par dager siden (eller utsatt for tyveri, som det egentlig heter). Jeg tviler ikke at hun ble utsatt for et tyveri, men må innrømme at resten av historien skurrer mer enn bare litt.

For det første: De løper rundt i gatene og ser etter denne tyven, uten hell. Da bestemmer venninnen til Sophie seg for å haike, og jaggu var det ikke sivilpolitiet som stoppa på første forsøk. Men det er her historien slår sprekker. Her er mine undringer rundt denne historien.

Tre stk bevæpnede politimenn (går sivilpoliti i Paris bevæpnet altså?) i bilen, og alle tre soooormet ut av bilen? Og det første de sier er «get in the car!», uten at de aner hva det handler om? Hun skriver også at dette var flaks, altså var ikke (sivil) politiet tilkalt.
Hvorfor skulle bevæpnet politi stoppet en haikende jente?
Og denne ville jakten rundt i Paris? For en veske? Hvor mange vesker blir ikke stjålet i paris sikkert hver time, hvorfor skulle politiet bruke tiden sin på dette? For ikke snakke om at alt dette var unnagjort på 30 minutter, det er godt gjort altså. Jeg skal ikke benekte at denne delen av historien er sann, men helt troverdig er den ikke. Det er selvfølgelig fryktelig trist å bli frastjålet eiendelene sine, og hun har min fulle sympati på det punktet.

For det andre: Sophie er mest lei seg for at boken hun har jobbet med hele denne tiden er borte. Om det hadde vært sant hadde det vært fryktelig trist. Tok den dramatiske politijakten en bit fra hukommelsen hennes? Har hun glemt at hun sender kapitler og utdrag til redaktøren sin? Dette forteller hun selv på bloggen sin. Ikke bare til redaktøren, men hun sender ifølge henne selv også til venner. Mulig hun har mistet det siste kapittelet som ikke var innsendt, men å søke sympati for at hele boken er borte er litt over grensen, for det er den overhodet ikke. Ikke minst, burde ikke en person som er på bok nummer to ha lært seg å ta backup? Hun må da ha fått beskjed om dette! En pc kan ta kvelden, ikke bare tyveri som gjelder.

Peace out

0

Skriv en ny kommentar